کلینیک دندانپزشکی دکتر ابوالقاسمی
مراحل ایمپلنت دندان جلو
دندان ها یکی از اساسی ترین اجزای چهره هستند و داشتن مشکل و نقص در آن ها می تواند بر زیبایی چهره و یا شکل لبخند اثرگذار باشد. به همین دلیل انواع مختلفی از راه حل ها برای رفع نقص های دندان ها توسط دندان پزشکان ایجاد شده است که به کمک آن ها می می توانیم دندان های زیباتر و در نتیجه چهره زیباتری داشته باشیم. در این مقاله قصد داریم درباره مراحل ایمپلنت دندان جلو برای شما توضیح دهیم.
ایمپلنت چیست؟
در ابتدا و قبل از توضیح مراحل ایمپلنت دندان جلو، بیایید اندکی درباره خود ایمپلنت صحبت کنیم. ایمپلنت یکی از روش های درمان است که به لطف آن می توانیم دندان های از بین رفته و ناکارآمد را جایگزین کنیم. این روش درمان، روشی کارآمد و مناسب است زیرا در کنار زیبایی
دندان های ایمپلنت، می توان به راحتی تا سال ها از آنان استفاده کرد.

اگر برای شما سوال است که ایمپلنت چگونه انجام می شود، ما به شما پاسخ می دهیم که ایمپلنت قرار دادن یک میله فلزی درون فک است که به عنوان ریشه عمل می کند. پس از آن تاج ایمپلنت یا همان دندان ساخته شده را روی آن قرار می دهند و بدین طریق، ما دارای دندانی سالم و زیبا خواهیم بود.
اهمیت انجام ایمپلنت دندان جلو
دندان های جلو بیش از سایر دندان ها در معرض خطرات شکستگی و آسیب دیدگی هستند. این قبیل مشکلات مثل تصادف، خطرات و ضربات، پوسیدگی و ... که باعث از بین رفتن دندان می شوند ممکن است در هر سنی اتفاق بیفتد.
در این شرایط مسلما نمی توان دندان های نازیبا را تحمل کرد. زیرا همان طور که گفته شد شکل دندان در زیبایی انسان موثر است و دندان ناقص می تواند موجبات کمبود اعتماد به نفس و مشکلات دیگر را فراهم کند.
دندان پزشک به معاینه دندان های شما می پردازد و پس از بررسی دقیق و پرسیدن سوالاتی درباره سابقه بیماری ها و ... نظر خودش را در این باره به شما اعلام می کند.
شرایط ایمپلنت دندان جلو و نترسیدن از آن
در این بخش از مقاله مراحل ایمپلنت دندان جلو، توضیحاتی درباره شرایط انجام آن می دهیم. طبق گفته محققان و دندان پزشکان برای
انجام ایمپلنت، فک بیمار باید دارای تراکم استخوانی کافی باشد و همچنین فک قوی بیمار می تواند موجب شود که ایمپلنت به خوبی با بدن هماهنگ شود و عملکرد خوبی داشته باشد.
اما اگر فک بیمار از نظر تراکم استخوانی در وضعیت مناسبی برای ایمپلنت نباشد، نوع دیگری از ایمپلنت برای او اجرا می شود. پس نگران نباشید.
در صورت دارا نبودن تراکم استخوانی لازم، دندان پزشکان روش تقویت استخوان و یا پیوند استخوانی را انجام می دهند. اما مسئله دیگر در ایمپلنت دندان جلو، ترس از آن است.
معمولا مردم با شنیدن چگونگی انجام ایمپلنت و ورود یک شی پیچ مانند به درون فک ها می ترسند و حتی تصور آن برایشان وحشتناک است اما باید به شما بگوییم که ایمپلنت شاید روشی پیچیده باشد، اما وحشتناک نیست.
در مورد شی پیچ مانندی که در مراحل ایپملنت دندان جلو به کار می رود نیز باید به شما بگوییم که جنس آن از تیتانیوم است و این جنس نیز به مرور با بافت استخوان یکی می شود.
دلیل این فرایند نیز سازگاری تیتانیوم با دندان هاست. این شی پیچ مانند، همان پایه ایمپلنت است که به استخوان فک متصل می شود و می تواند یک ریشه قوی برای دندانی محکم باشد.
انجام ایمپلنت دندان جلو
در این بخش، درباره مراحل ایمپلنت دندان جلو توضیح می دهیم. در ابتدا باید بگوییم که مراحل ایمپلنت دندان جلو تفاوت چندانی با طریقه انجام ایمپلنت دندان های دیگر ندارد.
تنها تفاوت مهم میان این دو، این است که ایمپلنت روشی چند مرحله ای است که این ویژگی در دندان های جلو که بیشتر از سایر دندان ها در معرض دید هستند، می تواند مشکل ساز باشد.
برای رفع این مشکل نیز دو راه وجود دارد. یکی از این راه ها انجام ایمپلنت فوری است که به تشخیص دندان پزشک انجام می شود و مراحل آن طی یک هفته تمام می شوند. راه دیگر، استفاده از روکش ایمپلنت است که پس از مرحله های ایمپلنت روی دندان قرار می گیرند تا وظیفه پوشانندگی و زیبا سازی را داشته باشند.
شرح مراحل
این روش درمانی دندان و دهان، به طور کل شامل سه مرحله است که در این جا هر کدام از آنان را توضیح می دهیم.
- مرحله اول: در این مرحله یک جراحی صورت می گیرد که طی آن، پایه تیتانیومی یا سرامیکی زیرکونیومی که ساختاری شبیه به پیچ دارد، در محل دندان مورد نظر قرار می گیرد درون فک قرار می گیرد.
- مرحله دوم: نام این مرحله را می توان اباتمنت گذاشت زیرا در این مرحله نوبت به قرار دادن این وسیله بر روی پایه ایمپلنت می رسد. پس از گذشت زمانی حدود سه ماه که پایه تیتانیومی با استخوان و فک سازگاری پیدا می کند و محکم می شود، اباتمنت را روی آن قرار می دهند تا مثل یک رابط بین پایه و تاج ایمپلنت عمل کند. جنس اباتمنت می تواند از طلا، سرامیک یا تیتانیوم باشد.
- مرحله سوم: در آخر نوبت به آخرین کار یعنی گذاشتن روکش ایمپلنت یا همان تاج دندان می رسد. تاج دندان را به کمک چسب یا پیچ بر روی ایمپلنت نصب می کنند و کار به پایانش نزدیک می شود. معمولا در مراحل ایمپلنت دندان جلو، از جنس سرامیکی آن استفاده می شود زیرا از استحکام بالا و توانایی در هماهنگی با رنگ خود دندان ها برخوردار است.
سخن پایانی
در این مقاله به توضیح ایمپلنت دندان جلو مراحل انجام آن پرداختیم. همان طور که دیدید ایمپلنت یک روش خوب و موفق برای ترمیم، بازسازی و جایگزینی دندان هاست و به انسان زیبایی را دوباره هدیه می کند. پس از انجام ایمپلنت دستورالعمل هایی برای مراقبت وجود دارد. حتما آنان را انجام دهیم و مراقب سلامتی دهان و دندان خود باشید.