کلینیک دندانپزشکی ابوالقاسمی

ایمپلنت دندان

ایمپلنت دندان بهترین روش برای دندان از دست رفته است و به‌عنوان کاشت دندان نیز شناخته می‌شود. در ایمپلنت از پیچ‌هایی با جنس تیتانیوم و بسیار مقاوم استفاده می‌شود و قرار گرفتن روکش کاملاً مشابه و همرنگ با دندان‌های طبیعی از مهم‌ترین دلایل برای گرایش فراوان به این بخش از دندانپزشکی زیبایی به شمار می‌آید.

در کلینیک دندانپزشکی دکتر ابوالقاسمی ایمپلنت دندان با قیمت مناسب انجام می‌شود. این مجموعه، بهترین مرکز ایمپلنت دیجیتال دندان و ایمپلنت فوری به‌صورت تکی یا تمام دندان‌ها با بالاترین ماندگاری و کمترین عوارض انجام خواهد شد و لبخند زیبایی را برای شما به ارمغان می‌آورد.

ایمپلنت یا کاشت دندان

ایمپلنت یا کاشت دندان

ایمپلنت دندان چیست؟

می‌دانیم که سؤال بسیاری از شما این است: «ایمپلنت دندان چیه؟» از دست رفتن دندان‌های طبیعی یکی از چالش‌های همیشگی افراد در گروه‌های سنی مختلف است که درنهایت زیبایی لبخند را از بین می‌برد و مشکلاتی در جویدن و خوردن مواد غذایی ایجاد می‌کند. ایمپلنت جایگزین دندان از بین رفته به‌شمار می‌آید؛ به همین دلیل علم دندانپزشکی همیشه به‌دنبال راه‌هایی به‌منظور پیدا کردن بهترین جایگزین برای دندان های از دست رفته بوده است.

ایمپلنت به تکنیکی برای کاشت دائمی دندان گفته می‌شود که در آن از پیچ‌های تیتانیوم درون استخوان فک به‌عنوان ریشه دندان استفاده می‌شود. روی این پیچ‌ها روکش سفید مشابه با دندان قرار می‌گیرد و ثابت، بدون حرکت و جا‌به‌جایی خواهند بود.

ایمپلنت دندان برای چه افرادی مناسب نیست؟

ایمپلنت یکی از روش‌های دندانپزشکی زیبایی محسوب می‌شود و برای اصلاح طرح لبخند کاربرد دارد. در عین اینکه ایمپلنت بهترین روش برای جایگزین کردن دندان های کشیده شده است، برخی افراد نمی‌توانند عمل ایمپلنت یا کاشت دندان را انجام دهند. در ادامه، افرادی را که برای انجام ایمپلنت مناسب نیستند لیست کرده‌ایم.

  • افرادی که دیابت کنترل‌نشده دارند
  • خانم‌های باردار
  • افرادی که پوکی استخوان دارند
  • افرادی که پرتودرمانی یا شیمی‌درمانی می‌کنند
  • افرادی که بیماری قلبی دارند
  • افرادی که به‌طور مداوم سیگار یا دخانیات مصرف می‌کنند.

کلیه افراد (حتی افرادی که یکی از موارد لیست بالا شامل حالشان می‌شود) قبل از کاشت دندان باید به متخصص ایمپلنت مراجعه کنند تا دندان پزشک با انجام معاینه و بررسی به آن‌ها بگوید که قادر به انجام ایمپلنت هستند یا خیر. 

مراحل ایمپلنت دندان جلو و ایمپلنت دندان عقب چگونه است؟

در مراجعه به کلینیک‌های دندانپزشکی، بسیاری از افراد این سؤال را دارند که «ایمپلنت دندان چند مرحله دارد؟» یکی از مهم‌ترین ویژگی‌ها و تفاوت‌های ایمپلنت دندان با سایر تکنیک‌های مورداستفاده برای کاشت دندان، متعدد بودن مراحل کار و زمان‌بر بودن آن است. اگر سؤال شما نیز این است که «ایمپلنت دندان چقدر طول میکشد» در حالت کلی مراحل ایمپلنت دندان شامل موارد زیر است:

  • کشیدن کامل دندان و خارج کردن بخش‌های باقی‌مانده آن در لثه
  • بررسی وضعیت لثه و استخوان آن و تعیین نوبت برای انجام ایمپلنت دندان
  • تزریق بی‌حسی یا بی‌هوشی
  • پیوند استخوان و استفاده از پودر استخوان برای لثه تحلیل رفته (این مرحله دو تا شش ماه ممکن است طول بکشد). این روش برای درمان تحلیل شدید استخوان فک استفاده می‌شود.
  • ایجاد سوراخ در استخوان لثه برای قرار دادن فیکسچر ایمپلنت یا پیچ
  • بعد از سوراخ کردن لثه روی پیچ را پانسمان می‌کنند و بخیه می‌زنند تا استخوان به پیچ کاملاً متصل شود.
  • قرار دادن اباتمنت ایمپلنت روی پیچ فیکسچر درون استخوان لثه (این قطعه فلزی و شبیه‌به ساختار دندان است)
  • قالب‌گیری دندان براساس شکل اباتمنت ایمپلنت

در نهایت، نصب روکش روی اباتمنت با چسب‌های مخصوص یا پیچ انجام می‌شود و کار ایمپلنت دندان شما تمام می‌شود.

ایمپلنت دندان چقدر طول میکشد؟

در حالت کلی، انجام ایمپلنت دندان نسبت‌به سایر روش‌ها به زمان بیشتری نیاز دارد. مدت زمان انجام ایمپلنت تا حد زیادی به وضعیت فعلی لثه و دندان‌های شخص بستگی دارد. اگر لثه فرد سالم و بدون بیماری و استخوان تحلیل رفته باشد، حدود 4 ماه برای ایمپلنت زمان نیاز خواهید داشت. این در حالی است که در برخی مواقع فرآیند پیوند استخوان نیاز خواهد بود و ممکن است 6 ماه تا یکسال این روند به طول بینجامد.

درنظر داشته باشید ایمپلنت در فک بالا و ایمپلنت دندان جلو در برخی مواقع نیاز به بالا کشیدن سینوس‌ها دارد و نسبت‌به فک پایین زمان بیشتری را از شما خواهد گرفت. برای استعلام قیمت ایمپلنت دندان جلو فک بالا با دندانپزشک خود تماس بگیرید. 


مراحل ایمپلنت دندانمراحل ایمپلنت دندان

ایمپلنت تمام دندان ها و ایمپلنت تمام فک

به‌دلیل ثابت و دائمی بودن ایمپلنت، این روش به‌عنوان جایگزین دندان مصنوعی شناخته می‌شود. متقاضی برای ایمپلنت تمام دندانها در دو فک بالا و پایین زیاد است و برخلاف ایمپلنت دندان تکی، در این روش نیاز به پیچ و فیکسچر ایمپلنت به تعداد همه دندانها نیست. در این روش، شش ایمپلنت در بالا و شش ایمپلنت در پایین نصب می‌شود اما روکش به شکل کل فک خواهد بود. ایمپلنت نیاز به تکیه‌گاه ندارد و پیچ آن نقش ریشه را ایفا می‌کند که مقاومت بسیار بالایی نیز دارد.

مزایای ایمپلنت دندان؛ از طول عمر بالا تا ثابت بودن رنگ

ایمپلنت دندان یکی از جراحی‌های ترمیمی و زیبایی دندان به‌شمار می‌آید که طرفداران بسیاری نیز دارد. سن مناسب ایمپلنت دندان از 18 سال به بالا است و در سنین میانسالی نیز می‌توان کاشت دائمی دندان را انجام داد. در ادامه‌ی این متن، مهم‌ترین مزایای ایمپلنت دندان تکی و ایمپلنت تمام دندانها را برای شما لیست کرده‌ایم.

  • کاشت دندان دائمی به‌جای دندان های از دست رفته
  • جلوگیری از تغییر حالت لثه و سایر دندان‌ها بعد از کشیدن دندان
  • طول عمر بالا و ماندگاری زیاد
  • برخلاف پروتزهای متحرک، در زمان غذا خوردن هیچ‌گونه مشکلی نخواهید داشت

یکی از مهم‌ترین مزایا و فواید ایمپلنت دندان این است که در صورت رعایت کامل بهداشت دهان و دندان، بعد از سال‌ها هیچ‌گونه تغییر رنگ، ایجاد ترک و شکستگی روی روکش دندان ایجاد نخواهد شد.

جنس مواد ایمپلنت؛ از تیتانیوم تا زیرکونیا

بیشتر ایمپلنت‌های دندانی از جنس آلیاژهای تیتانیوم هستند و تابه‌حال هیچ‌گونه آلرژی و حساسیتی نسبت‌به این فلز در دهان افراد گزارش نشده است. با پیشرفت علم، برای ایمپلنت دندان افرادی که به فلز حساسیت دارند از زیرکونیم استفاده می‌شود که هیچ‌گونه فلزی در آن وجود ندارد. در حال حاضر، می‌توانید از ایمپلنت تیتانیوم یا ایمپلنت زیر کونیا برای کاشت دائمی دندان خود استفاده کنید.

ایمپلنت دیجیتال چیست؟

احتمالاً سؤال بسیاری از شما مخاطبان این است: «ایمپلنت دیجیتالی چگونه است؟» یکی از جدیدترین متدها برای ایمپلنت بعد از کشیدن دندان، استفاده از سیستم‌های نرم‌افزاری است. در ایمپلنت دیجیتالی ابتدا وضعیت فک، لثه و دندان‌ها به کمک برنامه‌های نرم‌افزاری آنالیز و به‌طور دقیق بهترین نقطه برای نصب پیچ ایمپلنت تعیین می‌شود. در این روش، احتمال خطا تا حد بسیار زیادی کاهش می‌یابد و شکاف روی لثه نیز کوچک‌تر می‌شود. بیمار نیز درد کمتری را تحمل می‌کند و التیام زخم‌ها نیز سریع‌تر صورت می‌گیرد.

در کلینیک دندان پزشکی دکتر ابوالقاسمی ایمپلنت دیجیتالی با بالاترین دقت و کیفیت انجام می‌شود و با خیال آسوده در بازه زمانی کوتاه جای خالی دندان های از دست رفته پر خواهد شد.

ایمپلنت فوری چیست؟ آیا ایمپلنت فوری با لیزر انجام می شود؟

کاشت دندان یا ایمپلنت فرآیندی زمان‌بر است و نیاز به ایجاد پیوند استخوان لثه با پیچ درون آن دارد. بنا به دلایل مختلف ممکن است فرد نیاز به کاشت فوری دندان داشته باشد. ایمپلنت فوری دندان با کاشت دندان معمولی کمی متفاوت است و قیمت آن نیز بیشتر محاسبه می‌شود. در ایمپلنت فوری بعد از قرار دادن پیچ درون استخوان لثه، یک روکش موقت آماده‌سازی می‌شود و روی آن قرار می‌گیرد. این روکش دوام و ماندگاری بالایی ندارد و تا آماده شدن روکش اصلی روی دندان قرار می‌گیرد.


ایمپلنت دیجیتال دندان

ایمپلنت دیجیتال دندان

عوارض ایمپلنت دندان؛ از افتادن ایمپلنت تا کبودی و ورم لثه

احتمالاً بسیاری از شما از عوارض خطرناک ایمپلنت دندان می‌ترسید. بسیاری از افراد به‌دلیل داشتن عوارض از ایمپلنت صرف‌نظر و از روش جایگزین ایمپلنت استفاده می‌کنند. درنظر داشته باشید که ایمپلنت مانند بسیاری از درمان‌های دیگر علاوه‌بر فواید، دارای معایبی نیز هست. در ادامه، انواع معایب ایمپلنت دندان را برای شما لیست کرده‌ایم.

  • عفونت دندان
  • خون‌ریزی دندان
  • کبودی و متورم شدن لثه صورت
  • وارد شدن مشکل و آسیب به استخوان فک
  • ایجاد واکنش‌های آلرژیک یا حساسیت در برخی افراد
  • افتادن ایمپلنت در زمان کوتاه
  • آسیب رساندن و ایجاد مشکل در اعصاب فک
  • ممکن است برخی افراد دچار آسیب‌های سینوسی شوند

ما به شما توصیه می‌کنیم برای اینکه از هرگونه عارضه و مشکلی بعد از کاشت دائمی دندان جلوگیری کنید، حتماً به پزشک متخصص ایمپلنت که موردتأیید است مراجعه کنید.

برای جلوگیری از عوارض ایمپلنت دندان چه اقداماتی انجام دهیم؟

احتمالاً مطلب بالا را خوانده‌ و دچار نگرانی شده‌اید. اصلاً نگران نباشید، قرار نیست هرکسی که ایمپلنت می‌کند دچار عارضه شود. اگر در انتخاب دکتر دندانپزشک دقت و وسواس داشته باشید، هیچ‌کدام از عوارض ایمپلنت دندان شامل حال شما نمی‌شود. در ادامه‌ی این متن، برای شما راه‌های جلوگیری از عوارض ایمپلنت دندان را برسی می‌کنیم.

  • ترک کردن قلیان، سیگار و هرگونه دخانیات
  • داشتن رژیم غذایی مطلوب و کافی
  • مراجعه به پزشک حاذق و متخصص دندانپزشکی
  • مصرف دارو یا رعایت توصیه‌های پزشک

در صورتی که موارد بالا را رعایت کنید، دچار هیچ‌گونه عارضه‌ای بعد از کاشت دندان نمی‌شوید و از دندان دائمی خود نهایت لذت را می‌برید.

آیا ایمپلنت در دوران بارداری توصیه می شود؟

ایمپلنت دندان در بارداری ممکن است معایبی داشته باشد و بسیاری از پزشکان آن را توصیه نمی‌کنند. ایمپلنت در بارداری و ایمپلنت قبل از بارداری می‌تواند اثرات خطرناکی را روی جنین شما بگذارد. ما به شما توصیه می‌کنیم در دوران بارداری هیچ‌گونه عمل دندانپزشکی زیبایی ازجمله لمینت دندان یا ارتودنسی انجام ندهید.

دیابت و ایمپلنت؛ آری یا خیر؟!

بسیاری از بیماران دیابتی از ما می‌پرسند که آیا ایمپلنت برای افراد دیابتی مناسب است و پیشنهاد می‌شود؟ براساس تحقیقات جدید در زمینه دندانپزشکی، ایمپلنت دندان در بیش از 80 درصد بیماران دیابتی که قند خون آن‌ها کنترل شده، موفقیت‌آمیز گزارش شده است.

 به‌طور قطع نمی‌توان برای بیماران دیابتی تجویز کاشت دندان را کرد. ایمپلنت دندان در حالت کلی مشکلی برای بیماران دیابتی ایجاد نمی‌کند اما باید با احتیاط کنید. اگر دیابت کنترل‌نشده دارید، نباید کاشت دندان انجام دهید.

نکاتی برای مراقبت بعد از ایمپلنت دندان در خانه

اگر می‌خواهید ایمپلنت دندان برای شما سال‌ها ماندگار بماند، قبل و بعد ایمپلنت دندان باید یک‌سری نکات را رعایت کنید. در ادامه‌ی این متن انواع مراقبت های بعد از ایمپلنت را برای شما لیست کرده‌ایم تا از آن‌ها استفاده کنید.

  • تا 48 ساعت بعد از ایمپلنت، گاز پانسمان داخل دهان را جابه‌جا نکنید و تکان ندهید.
  • بعد از برداشتن گاز و پانسمان به ایمپلنت دست نزنید.
  • تا 8 ساعت بعد از جراحی، به‌هیچ‌عنوان دهان خود را نشویید.
  • اگر ورزشکار هستید، تا 48 ساعت بعد از کاشت دندان فعالیتی انجام ندهید.
  • اگر ورم یا درد احساس می‌کنید، از کیسه یخ استفاده کنید.
  • حتماً داروهایی را که دندانپزشک تجویز کرده است مصرف کنید.
  • اگر بدنتان نسبت‌به داروها واکنش نشان می‌دهد، حتماً پزشک خود را مطلع کنید.
  • هرروز 3 تا 4 بار باید آب‌نمک غرغره کنید تا از عفونت جلوگیری کند.
  • از مصرف نوشیدنی‌های گازدار و نوشابه جلوگیری کنید.
  • تا 2 روز بعد از ایمپلنت سیگار و قلیان نکشید و الکل مصرف نکنید.
  • حتماً بعد از 2 روز به‌طور مداوم مسواک بزنید، از فلوراید استفاده کنید و بعد از هر وعده غذایی نخ دندان بکشید.

در مراقبتهای بعد از ایمپلنت و کاشت دندان حتماً به بهداشت دهان و دندان توجه کنید و بیشتر از قبل به دندان‌های خود برسید؛ چراکه رعایت نکردن بهداشت دندان ممکن است باعث عفونت یا افتادگی ایمپلنت می‌شود.

آیا ایمپلنت دندان درد دارد؟

سؤال بسیاری از مراجعه‌کنندگان به دندانپزشکی این است که «ایمپلنت درد داره؟» ایمپلنت مانند هر عمل جراحی دیگری درد دارد، اما درد ایمپلنت دندان محسوس نیست. دندانپزشک قبل از کاشت دندان، دندان قبلی شما را می‌کشد، لثه را برش می‌دهد، استخوان فک را سوراخ و دندان را وارد لثه می‌کند، بنابراین طبیعتاً درد دارد.

معمولاً پزشکان بعد از کاشت دندان مسکن قوی برای درد ایمپلنت تجویز می‌کنند تا درد کاهش یابد. درد بعد از ایمپلنت طبیعی است و نگران نباشید، اما با مصرف مرتب داروهایی که دندانپزشک تجویز کرده است درد کمتری را احساس می‌کنید.

ایمپلنت دندان؛ راهی برای اصلاح طرح لبخند

ایمپلنت دندان؛ راهی برای اصلاح طرح لبخند

ایمپلنت ارزان دندان؛ بررسی قیمت ایمپلنت دندان

در تعیین هزینه ایمپلنت دندان فاکتورهای متعددی ازجمله وضعیت لثه فرد و استخوان‌های آن، برند ایمپلنت، تعداد ایمپلنت موردنیاز، هزینه‌ی داروها، هزینه تصویربرداری از دندان، درمان‌های جانبی برای رفع مشکلات عفونت لثه و کشیدن دندان، جنس پیچ و اباتمنت و روکش آن نقش دارند.

احتمالاً تبلیغاتی را در شبکه‌های اجتماعی یا سطح شهر می‌بینید که در آن از تیتر «ایمپلنت ارزان در تهران» استفاده می‌کنند. فریب این تبلیغات را نخورید، ایمپلنت ارزان تهران به‌معنای استفاده از مواد بی‌کیفیت است و در مدت زمان کوتاه دندان شما دچار شکستگی خواهد شد. در ایمپلنت فوری ارزان از برندهای بی‌کیفیت استفاده می‌شود؛ به همین دلیل ماندگاری آن‌ها دائمی نیست. در اغلب مواقع ایمپلنت دندان ارزان قیمت تا 10 سال ماندگاری دارد. علاوه‌براین، تخصص کم پزشک نیز دلیل بر ایمپلنت ارزان دندان خواهد بود.

هزینه کاشت دندان با بیمه تکمیلی ایمپلنت نیز متفاوت با آزاد محاسبه می‌شود و براساس نوع بیمه، نرخ‌ها متغیر خواهد بود. در جلسه مشاوره و بررسی وضعیت دندان‌ها، پزشک قیمت ایمپلنت دندان آزاد و هزینه ایمپلنت با بیمه تکمیلی را تعیین می‌کند.

ایمپلنت دندان؛ بهترین راه برای کاشتن دندان به صورت دائمی

اگر به‌دنبال بهترین مرکز ایمپلنت در تهران هستید، قبل از انتخاب ابتدا تجهیزات کلینیک، تخصص پزشک، نوع مواد استفاده‌شده برای پیچ، اباتمنت و روکش و کیفیت اجرای مراحل را مدنظر قرار دهید. کلینیک دندان پزشکی دکتر ابوالقاسمی یکی از بهترین مرکز ایمپلنت دندان در تهران است که کاشت دندان را با تکنولوژی‌های جدید و تجهیزات پیشرفته با بهترین برندهای ایمپلنت انجام می‌دهد. در این مجموعه خدمات زیبایی دندان زیرنظر پزشک متخصص در محیطی مجهز و استاندارد انجام می‌شود.

سوالات متداول با ایمپلنت دندان

بسیاری از افراد به‌دلیل تصادف، رعایت نکردن بهداشت دهان و دندان و موارد دیگر دندان‌های خود را از دست می‌دهند و در جویدن غذا دچار مشکل می‌شوند. ایمپلنت دندان جایگزینی برای دندان از بین رفته است و نوعی روکش مشابه و همرنگ با دندان‌ طبیعی به‌شمار می‌آید که با پیچ به دندان فیکس می‌شود.

بعد از کاشت ایمپلنت با جراحی، حدود ۲ الی ۳ ماه طول می‌کشد تا استخوان‌سازی اطراف پیچ‌های ایمپلنت صورت بگیرد. بعد از اتمام کاشت ایمپلنت نیز حدود ۲۰ روز طول می‌کشد تا مراحل ساخت روکش ایمپلنت دندان (تاج دندان) شروع شود.

همه‌چیز بستگی به دندانپزشک و نوع ایمپلنت دارد. ایمپلنت مانند دندان طبیعی است و تا زمانی که از آن به‌درستی مراقبت شود، هیچ مشکلی پیش نمی‌آید.

معمولاً کاشت ایمپلنت دندان محدود به سن خاصی نیست، اما این عمل باید از زمانی شروع شود که رشد استخوان و فک تکمیل شده باشد و این زمان دقیقاً بعد از پایان بلوغ فرد بین سن 18 تا 20 سالگی خواهد بود. بعد از بلوغ، رشد استخوان‌های صورت و فک تکمیل شده‌اند. اگر قبل از سن بلوغ براساس صلاح‌دید دندانپزشک از ایمپلنت دندان استفاده شود، باید بعد از سن بلوغ پروتز ایمپلنت را با پروتز دیگری جایگزین کنید.

هزینه خدمات دندانپزشکی و قیمت ایمپلنت دندان همیشه نسبت‌به سایر خدمات پزشکی بیشتر محاسبه می‌شود و علت آن مسئولیت کاری بالا بر دوش دندانپزشک و گران بودن مواد و متریال آن است. بخش زیادی از هزینه‌ای که بابت خدمات دندانپزشکی پرداخت می‌شود صرف هزینه، مواد اولیه و متریال مصرفی خواهد شد و اغلب خدماتی که مستلزم تخصص بالایی هستند، هزینه بالایی نیز به‌همراه دارند. استفاده از ایمپلنت ارزان‌قیمت خسارت‌های جبران‌ناپذیری را به بیمار وارد می‌کند.

6LeMMSUhAAAAAE-rJXylA6AfNIKeXGXBlaEHGr66